• Author
    Posts
  • #5839
    •      
     
    avatar

    Tanksalot
    Members
    Posts: 161
    Joined: 12/29/15
    Upvoted: 4

    Hello There!

     

    As of today many people are still experiencing problems after having downloaded the latest patch.

    We are aware of this issue and trying to fix the problem and push the fix as soon as we can.

    Meantime there are 3 solution for the problem, ordered by time/download size:

    You just need to try one and if it works that is it. If not go to the following method.

     

    1. Try first to get the wow.exe file and the LoginUI.lua

    Wow.exe (goes in the client root directory)

    https://mega.nz/#!nYoVyDZL!-TrAdNi6MZb0DRPyvcg0Edn25M8X_V_wAAcxY2yT0es

    LoginUI.lua (goes in the Interface directory)

    https://mega.nz/#!OR4wCTJB!z-LVNgvNcMcSkAhETYcB5eoWImwVSU3ZKfZ4NN_3R7c

     

    2. If the method above did not work for yo try get the new Interface download:

    https://mega.nz/#!HUZnnSiJ!HYaZ05BXCvv4nBRQC89_nUSnbQY-iD82S9a9MH6XLQA

    There is a README file inside that explains where the files go.

    Then launch the game via the Launcher.

     

     

    3. If the method above did not work try to get our latest Windows client torrent.

    http://www.wow-mania.com/downloads 

    and seed if you can, to help everyone out get the download faster.

     

     

    If you have any further question feel free to reply on this post.

    Hope this helps.


    Upvoted by: wickedninjadad, Jlanders, Phillbeast, Dordus

    #5847
    •      
     
    avatar

    Brontu
    Members
    Posts: 1
    Joined: 10/11/15
    Upvoted: 0

    Method 1 worked for me even though the login screen looks a bit odd....



    #5858
    •      
     
    avatar

    Gnomeknight
    Members
    Posts: 4
    Joined: 10/25/15
    Upvoted: 0

    Method 1 might have worked but the first file did not download completly and got stuck at 99%.

    Method 2 worked like a charm.

     

     

    Thanks for your guide.



    #6066
    •      
     
    avatar

    jellybean1981
    Members
    Posts: 1
    Joined: 1/24/16
    Upvoted: 0

    Hi. Have a mac book air and am suffering from the login issue. I don't understand how to run an exe file on a mac. I'm not into running a version of windows on the mac book so is there a way to get the mac client working? Thanks.


    #6480
    •      
     
    avatar

    Dordus
    Members
    Posts: 1
    Joined: 12/23/15
    Upvoted: 0

    or u can just delete latest patch in wow folder data>>>>enGB>>>>sort by date and delete latest files..... that should do, 100%,

     

    we in Yugoslavia use simple methods ;)



    #6494
    •      
     
    avatar

    DOPJE
    Members
    Posts: 1
    Joined: 6/13/15
    Upvoted: 0

    first 2 solutions didn't work. Should I reinstall client all of 19 GB? bit of a shame that you have tested this new interface is not good.



    #6530
    •      
     
    avatar

    Tanksalot
    Members
    Posts: 161
    Joined: 12/29/15
    Upvoted: 0

    CoreOnCrack wrote on February 8, 2016

    [SOLVED] ???

    What I wanna say about this will most likely get me banned, so I'm gonna go outside and scream instead!

     

     

    If you look at the date this was posted, this is about another issue.

     

    Scream louder for me too :)



    #6534
    •      
     
    avatar

    KIKsoT
    Members
    Posts: 5
    Joined: 11/6/15
    Upvoted: 0

    Hello i got the game running with a dfferent login screeen, BUT i do not have the WOD skins and without them the game is so boring how can i get them back ?
     



    #6584
    •      
     
    avatar

    2Man
    Members
    Posts: 1
    Joined: 12/13/15
    Upvoted: 0

    I do step 1 it works nice ................ then after 5 min got disconnect cant log do step 2 working nice !!!! ...............  then another 5 min disconnect, cant log in ,  step 3?? for me stupid. ( u crash game with ur pach and want me to download it again - prefer to download some por..n instead :D ) Still cant log in. Server status online !!! jupie i cant log in , why u add pach not checking it first its stupid to - or some test ?

    Sorry or my english ^^ solved ?

    PS.

    my definition of solved = fixed 

     

    I log 2 times clearing all in ...WoW_Mania\WoW-Mania\WTF config.wtf file just type set realmlist wow-mania.com after open game dont work again, and i clear that again and its work :D 

    And now its not working  :D im leaving it like this bye. 

     



    #6612
    •      
     
    avatar

    eugenajazaj
    Members
    Posts: 6
    Joined: 1/13/16
    Upvoted: 0

    Guys try to make a new patch or something and don't change it too often because it damages us we can't log in now , we played a lot to make lvl80 and voted , its rlly a shame now that we can't log in . pls solve this none of those steps didn't work for me 



    #6635
    •      
     
    avatar

    JuNNeZ
    Forum Admin
    Posts: 848
    Joined: 9/8/15
    Upvoted: 0

    eugenajazaj wrote on February 10, 2016

    Guys try to make a new patch or something and don't change it too often because it damages us we can't log in now , we played a lot to make lvl80 and voted , its rlly a shame now that we can't log in . pls solve this none of those steps didn't work for me 

    One of our awesome forum mods made this post: http://www.wow-mania.com/forums/topic/2456 to help fix any issues you might have.



    #6684
    •      
     
    avatar

    eugenajazaj
    Members
    Posts: 6
    Joined: 1/13/16
    Upvoted: 0

    Junnez thanks a lot mate , your the man , that really helped me to get in to the game , thanks again and keep the good work . 

    <3 you bro ;)



    #6753
    •      
     
    avatar

    Cirrus
    Members
    Posts: 11
    Joined: 12/18/15
    Upvoted: 0

    At first time i am sorry for my bad english.

    Now, the question.

    I started the download of an old client version around 20.12.2015, that have 28 GB

    And now i see the client have only 19 GB

    The game work on bothe versions? or i should stop the actual download and start the newest download?


    Cirrus       Unholy DK

    Bomber    Afflic/Destro Lock

    Proteus    Prot/Holy Paladain


    #6788
    •      
     
    avatar

    JuNNeZ
    Forum Admin
    Posts: 848
    Joined: 9/8/15
    Upvoted: 0

    Demigod wrote on February 12, 2016

    At first time i am sorry for my bad english.

    Now, the question.

    I started the download of an old client version around 20.12.2015, that have 28 GB

    And now i see the client have only 19 GB

    The game work on bothe versions? or i should stop the actual download and start the newest download?

    Yes it should work on both, but the 19 GB is newer.


    -Closed due to the age of the thread. Make a your own support thread if you need assistance.