• Author
    Posts
  • #6531
    •      
     
    avatar

    GromyGromy
    Members
    Posts: 5
    Joined: 2/6/16
    Upvoted: 1

    Okay, so, when the new launcher came I had a bunch of trouble. First, it'd download patches and stop working, but after I got a clean, new version of a 3.3.5 client, it started patching properly. So, after waiting 2 hours for the patches to finish, I finally launched it. But, I keep getting the above error. I got the error earlier before I fixed the launcher, and found that I didn't have the notepad thing as LoginUI and I fixed it by downloading it from a post on this forum, but even after deleting it and redownloading it and moving it into interface, nothing's worked. 

    Redownloading another 3.3.5 is out of the question, so I'd appreciate some help. D:

    I'm not sure what to do, so I'm just gonna give all the info I can think of. Uh, I have a bunch of 3.3.5 and below addons. I have both enGB and enUS folders in Data. I also tried deleting my cache, but still, nothing.

     

    Dunna how to post screen... captured things, so, uh. Here's my LoginUI notepad in interface.

     

    -- haven't foolproof! be careful when edit

    --\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    --|||| list of servers |||||||
    vx = {
        ["ServerList"] = {
            -- 1 server
            {
                ["Host"] = "eu.logon.worldofwarcraft.com",     -- anyway necessary
                ["Portal"] = "eu",                             -- not necessary for server swapping. no idea why it need
                ["Description"] = "official european server",  -- not necessary
                ["AccountList"] = {
                    -- 1 server account
                    {
                    ["Login"] = "eu_blizzard_log_1",
                    ["Password"] = "eu_blizzard_pass_1",
                    },
                    -- 2 server account
                    {
                    ["Login"] = "eu_blizzard_log_1",
                    ["Password"] = "eu_blizzard_pass_1",
                    },
                    -- end of server accountlist
                },
            },
            -- 2 server
            {
                ["Host"] = "tw.logon.worldofwarcraft.com",
                ["Portal"] = "tw",
                ["Description"] = "official taiwan server",
                ["AccountList"] = {
                    -- 1 server account
                    {
                    ["Login"] = "tw_blizzard_log_1",
                    ["Password"] = "tw_blizzard_pass_1",
                    },
                    -- 2 server account
                    {
                    ["Login"] = "tw_blizzard_log_1",
                    ["Password"] = "tw_blizzard_pass_1",
                    },
                    -- end of server accountlist
                },
            },
            -- 3 server
            {
                ["Host"] = "127.0.0.1",
                ["Description"] = "localhost",
            },
            -- 4 server
            {
                ["Host"] = "realm.private1.com",
                ["Description"] = "private server 1",
                ["AccountList"] = {
                    -- 1 server account
                    {
                    ["Login"] = "private1_log_1",
                    ["Password"] = "private1_pass_1",
                    },
                    -- 2 server account
                    {
                    ["Login"] = "private1_log_2",
                    ["Password"] = "private1_pass_2",
                    },
                    -- end of server accountlist
                },
            },
            -- end of serverlist
        },
        ["AccountList"] = {
            -- 1 general account
            {
            ["Login"] = "general_log_1",
            ["Password"] = "general_pass_1",
            },
            -- 2 general account
            {
            ["Login"] = "general_log_2",
            ["Password"] = "general_pass_2",
            },
            -- end of general accountlist
        },
        ["SceneList"] = {
                -- basic scenes. scene is set randomly from this list
                "cl", -- classic
                "bc", -- burning crusade
                "lk", -- lich king
                "be", -- blood elf
                "dk", -- death knight
                "dr", -- draenei
                "dg", -- dwarf/gnome
                "hm", -- human
                "ne", -- night elf
                "ot", -- orc/trol
                "ud", -- undead
                "tr", -- tauren
                "cs", -- caracterselect
                --"blank", -- black clear screen

                -- you can set your own texture (internal or external)
                -- it's must be blp, but do not set extension, and use double slashes in path
                -- image must be square (default 1024x1024), or you get green screen.
                --"Interface\\GLUES\\loading",
                --"Interface\\GLUES\\LOADINGSCREENS\\LoadScreenChamberBlack",
                --"Interface\\GLUES\\LOADINGSCREENS\\LoadScreenRuinedCity",
                --"Interface\\Pictures\\11733_bldbank_256",
                --"Interface\\Pictures\\11733_ungoro_256",

                -- if you have your own "m2" scene, you can set it here too
                -- but ambience anyway will be "GlueScreenIntro". extension requaired.
                --"Interface\\Glues\\Models\\UI_MainMenu\\UI_MainMenu.m2",
                },
        ["LoginMusic"] ={
            {["Track"] = "cl"}, -- duration for basic tracks is not required
            {["Track"] = "bc"}, -- if you don't want random selection after time of track is finished,
            {["Track"] = "lk"}, -- keep only one string
            -- use your own internal or external. you can use more - just add string like below
            -- duration required and must be in seconds, path must be with double slashes.
            -- like playlist x)
            --{["Duration"] = "197", ["Track"] = "Sound\\11-AudioTrack 11.mp3"}, -- i.e. "Sound" folder in wow root folder
            --{["Duration"] = "185", ["Track"] = "Sound\\Apocaliptica - Path.mp3"},
        }
    }

    --////////////////////////////

    --\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    --|||| logo banner |||||||||||
    --"xxyy" there:
    -- xx - locale ("en" - english, "ch" - chinese or "tw" - taiwan)
    -- yy - type ("cl" - classic, "bc" - burning crusade or "lk" - lich king)
    -- or "enLK" - alt english lich king logo, "encs" - english classic small, "twcs" - taiwan classic small
    VX_LOGO = "encl"
    --you can set your own, just unrem and edit path. important - use double slashes in path, not single.
    --VX_LOGO_TEXTURE = "Interface\\Glues\\Common\\Glues-WoW-Logo";;
    --////////////////////////////

    --\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    --|||| fade times ||||||||||||
    VX_FADE_LOAD = 2; -- time in seconds
    VX_FADE_UNLOAD = 1; -- time in seconds
    VX_FADE_REFRESH = 0.25; -- time in seconds
    --////////////////////////////

    --\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    --||||| localization |||||||||
    VX_SERVERLIST_SERVER_SELECTION = "Server Selection";
    VX_SERVERLIST_SERVER_NAME = "Server Name";
    VX_SERVERLIST_SERVER_DESCRIPTION = "Server Description";
    VX_FORCE_LOGIN = "Force login";
    VX_ACCOUNT_SEPARATOR = "---"
    --////////////////////////////

    I'm assuming I edit something, but as I said, I fixed a problem earlier by JUST moving that folder in, so I didn't wanna mess anything up.


    Upvoted by: KIKsoT

    #6532
    •      
     
    avatar

    KIKsoT
    Members
    Posts: 5
    Joined: 11/6/15
    Upvoted: 0

    Yeah. At first i had trouble logging into the game. I asked a friend to ask a gm they told me what to do but it still did not work. I thought if i download the new client it would be all okay. I dowloaded it and it started updating, and after the update was over i got into the game and it wants me to RE-Install the game okay i found the wow mania torret and i tryed chaning the files from there with my original folder now i am waiting to see if i can atleast get into the game and after that if i can even connect to the server



    #6550
    •      
     
    avatar

    GromyGromy
    Members
    Posts: 5
    Joined: 2/6/16
    Upvoted: 0

    Still not luck in finding a solution for this. :c.



    #6567
    •      
     
    avatar

    GromyGromy
    Members
    Posts: 5
    Joined: 2/6/16
    Upvoted: 0

    Still having the problem. :[



    #6597
    •      
     
    avatar

    Eurytion
    Members
    Posts: 3
    Joined: 7/19/15
    Upvoted: 0

    Uping because I am having the same issue

    Here's my  screenshot of the error to complete 



    #6637
    •      
     
    avatar

    JuNNeZ
    Forum Admin
    Posts: 848
    Joined: 9/8/15
    Upvoted: 0

    http://www.wow-mania.com/forums/topic/2250?BbiiPost_page=1&postId=6635  has an answer for that.